Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CORAL COMPOSTELA BEACH

   Playa De Las Americas


Descriere

Descriere CORAL COMPOSTELA BEACH:
Un resort pentru familiile cu copii, situat la aproximativ 5 minute de mers pe jos de plaja Las Vistas. Are un design minimalist si a fost recent renovat.
Localizare CORAL COMPOSTELA BEACH:
Hotelul se afla situat in Playa de las Americas, la aproximativ 400 m de plaja Las Vistas, 2 km de parcul acvatic Siam si 15 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La CORAL COMPOSTELA BEACH camerele spatioase sunt compuse dintr-o zona de zi cu ventilator de tavan, o zona de dormit si o mini bucatarie (frigider, cuptor cu microunde, toaster, fierbator de apa, facilitati pentru pregatirea cafelei), telefon, televizor, seif, acces internet wifi, balcon/terasa.
FACILITATI CORAL COMPOSTELA BEACH:
Hotelul dispune de o piscina pentru adulti, o piscina pentru copii, sala de jocuri, loc de joaca, supermarket, restaurant cu terasa.
IMPORTANT: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://en.familygardencompostelabeach.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.