Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

COLON GUANAHANI

   Costa Adeje, Spania


Descriere

Hotel Adults Only. Sunt acceptate persoanele peste 16 ani
Localizare: situat la 20 km de aeroportul Sudic Tenerife, in centrul zonei turistice Costa Adeje, pe a doua linie a plajei (150 m) si apartine lantului hotelier ADRIAN HOTELES.

Dotari camere: camerele in numar de 154 cu balcon dispun de aer conditionat individual, balcon, baie, foehn, TV prin satelit, radio, telefon, mini-bar, seif (la camera contra cost), halat de baie si papuci, room-service (08:00 / 22:00)

Facilitati hotel: hotelul dispune de restaurant bufet si restaurant a la carte, lobby bar si bar la piscina, centru Spa, gradini, 2 piscine exterioare cu apa de mare cu incalzire, terasa cu Jacuzzi, sala de sport, tenis de masa, squash, billiard, teren de tenis, sala de jocuri, salon pentru show-programe, muzica live, sala-TV, Internet (la receptie - gratuit), salon pentru jocuri, schimb valutar; sporturi acvative pe plaja, salon de infrumusetare.
Pagina web: http://www.adrianhoteles.com/en/colon-guanahani/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.