Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL SAMOS:
Hotelul este localizat in centrul statiunii, in zona Avenida S'Olivera, una din cele 2 zone principale de animatie din Magalluf. Hotelul a fost renovat si reclasificat la 4*.Cea mai mare discoteca de pe insula, BCM, se afla in piateta din spatele hotelului. Construit pe 2 etaje, clubul BCM este renumit in toata Europa. La parter se organizeaza cea mai mare petrecere cu spuma din lume. In 2011 clubul a deschis si o sectiune VIP, cu serviciu la masa si posibilitatea de a interactiona cu Dj invitati in seara respectiva.

Tip masa:
Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.
Conform legislatiei locale in vigoare in insula Mallorca, in statiunile Playa de Palma, Arenal si Magalluf hotelurile cu regim All Inclusive vor servi un numar maxim de 3 bauturi alcoolice de persoana in timpul pranzului si al cinei. Intre pranz si cina si dupa cina barurile din hoteluri vor servi doar bauturi nealcoolice in cadrul programului All Inclusive.

Localizare HOTEL SAMOS:
Hotelul este situat la 250 de metri de plaja si la 12 km fata de capitala insulei.

Plaja:
Plaja este cu nisip fin, sezlongurile si umbrelele sunt contra cost. Plaja din Palma Nova are 1 km lungime si 70 m latime, despartita in doua de un afloriment stancos. Plaja a primit premiul Q al calitatii, acordat de Spanish Tourism Quality Institute, fiind singura plaja din Mallorca care a castigat aceasta distinctie.

Dotari camere:
Hotel Samos are camerele sunt dotate cu: baie, balcon, telefon, aer conditionat, tv satelit, seif (contra cost), uscator de par, mini- frigider (contra cost), cafetiera.

Facilitati HOTEL SAMOS:
Hotelul are multe facilitati: restaurant, bar, piscina pentru adulti, bar la piscina, animatie cu muzica live si karaoke (seara), terasa cu gradina, Wi-Fi.

Web: www.hotelsamos.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie