Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BE LIVE COLLECTION PALACE DE MURO


Descriere

Hotelul Be Live Collection Palace de Muro se afla la cativa metri de plaja Playa de Muro si are vedere la Marea Mediterana. De asemenea, acesta se afla la 500 de metri de Parcul s'Albufera. Hotelul Be Live Collection Palace de Muro pune la dispozitia turistilor un centru spa, o piscina exterioara si un restaurant cu specific mediteranean.

Localizare

Hotelul Be Live Collection Palace de Muro se afla la cativa metri de plaja Playa de Muro si are vedere la Marea Mediterana. De asemenea, acesta se afla la 500 de metri de Parcul s'Albufera.

Facilitati hotel

Hotelul Be Live Collection Palace de Muro pune la dispozitia turistilor un centru spa, o piscina exterioara si un restaurant cu specific mediteranean.

Facilitati camere

Camerele hotelului, decorate modern, au TV prin satelit si minibar. Accesul la internet este gratuit pentru suite si camere superioare, iar pentru camerele duble este disponibil la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Piscina exterioara
Wi-fi / Wireless Lan