Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Croaziera Dubai-Doha-Muscat (Costa Toscana)


Descriere

O croaziera pe Costa Toscana, noul flagship, va fi o experienta o data in viata. Spectacole si divertisment sustinute de artisti internationali, precum si piscine cu tobogane si jocuri de apa pentru toate varstele, un centru spa si sala de sport de ultima generatie si multe altele va asteapta la bordul acestui vas. Costa Toscana dispune de cea mai mare gama de restaurante italiene si internationale din flota. Costa Toscana este dotata cu motoare moderne de propulsie cu GNL, permitand astfel calatorii mai ecologice.

Descriere vas

Costa Toscana va va uimi cu spatiile sale mari in aer liber unde va puteti bucura de soare si mare, de mobilierul viu colorat, de bucataria italiana si internationala si de buticuri de designer. Costa Toscana dispune de 1550 de cabine, 13 piscine si jacuzzi, 11 restaurante si 19 baruri si zone de lounge. Descopera cele mai frumoase zone ale navei: noul Arhipelag Restaurant, o locatie cu design innovator si trei bucatari de renume mondial: Bruno Barbieri, Halene Darroze si Angel Leon. In centrul navei, in zona Colosseo se desfasoara spectacole diferite, o varietate de divertisment si o serie de lounge baruri tematice. Exista o scara mare pe mare in aria Piazza del Campocu cu vederi uimitoare la traseul navei, un loc perfect pentru jocuri si petreceri cu divertisment. Squok Club este un club destinat copiilor de la 3 la 11 ani, oferind multe activitati distractive si educative. Splash Acqua Park, parcul acvatic de distractii este locul unde poti testa curajul prietenilor tai sau te poti juca cu intreaga familie. Plaja Versilia are o arhitectura alba eleganta care aminteste de un club de plaja exclusivist de pe Riviera Italiana. Settimo Cielo inseamna „Al saptelea cer” si exact asa se simte Deck-ul 18! Solemio Beauty si Solemio Spa dispun de tot ce ai nevoie pentru frumusetea ta: coafor, frizerie, masti faciale pentru a te improspata si tonifica, epilare si manichiura.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Seif
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Camera pentru bagaje
Schimb valutar
Asistenta medicala
Camere persoane cu dizabilitati
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători