Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SEVEN SEAS HOTEL BLUE


Descriere

Locație: Situat la 6 km de Side și 80 km de Aeroportul Antalya. Acces direct la plajă și la 10 m de stația de autobuz. Atracții în apropiere: Orașul Vechi Side, Seleukia, Aspendos, Cascada Manavgat, Canionul Köprülü. Facilități Hotel: 5 stele, cu o suprafață totală de aproximativ 100.000 m². Numeroase restaurante (bufet principal, A' la carte: asiatic, otoman, italian), baruri (Coral Bar, Pool Bar, Beach Bar, Street Bar), 3 piscine exterioare, plajă privată cu nisip și ponton, centru spa, activități pentru copii, terenuri sportive și divertisment zilnic. Facilități Camere: Dotări Camere: Mini bar, ceainic și set pentru cafea, seif digital, aer condiționat, TV LCD, telefon direct, internet wireless, uscător de păr, halate de baie, papuci, facilități pentru prepararea ceaiului și cafelei, sistem audio, terasă sau balcon (în funcție de tipul camerei). Restaurante & Baruri: Bufet pentru mic dejun, prânz și cină, restaurante A' la carte cu specific asiatic, otoman și italian. Snack bar, patiserie, baruri în diverse locații. Băuturi alcoolice și non-alcoolice locale disponibile 24 de ore. Plajă & Piscine: Plajă privată cu nisip și ponton, șezlonguri, umbrele și prosoape gratuite. 3 piscine exterioare, piscină interioară și piscină separată pentru copii. Centru Spa & Activități: Saună, baie turcească și cameră cu aburi gratuite. Activități zilnice: fitness, tir cu arcul, mini golf, volei pe plajă, tenis de masă, divertisment pentru copii, spectacole de seară. Copii & Familie: Kids World cu activități pentru diverse grupe de vârstă. Playgrounduri în aer liber și acoperite, schimbătoare pentru copii. Program de animație și activități speciale pentru adolescenți. Aceste informații sunt în conformitate cu conceptul Ultra All Inclusive pentru vara anului 2023. Pentru detalii specifice sau întrebări, vă recomandăm să contactați direct hotelul.

Localizare

Hotelul se afla in regiunea Titreyengol, la 70km de aeroportul din Antalya si la 7km de vechiul oras Side.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor Restaurant principal, 3 restaurante a la carte cu specific turcesc, pescaresc, asiatic, lobby bar, bar pe plaja, bar la piscina, cocktail bar, cave bar, discoteca, piscina pentru activitati, piscina exterioara, doua piscine pentru copii, piscina cu tobogane, sezlonguri, umbrele, prosoape de plaja, activitati sportive, amfiteatru, muzica live, doua terenuri de tenis, tenis de masa, darts, mini golf, baschet, mini golf, mini fotbal, stretching, water gym, water polo, camera TV, sala de fitness, baie turceasca, bai cu aburi, sali de conferinte.

Facilitati camera

Toate camerele au baie privata cu cabina de dus, uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo, telefon direct, seif, TV satelit si canale de muzica, mini bar (apa si bauturi racoritoare realimentat zilnic), conexiune internet WI-FI, balcon. Unele camere pot avea balcon tip "french".

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Centru Spa & Wellness
Bar
AC ( aer conditionat )