Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL WINGS HOTEL


Descriere

LOCATIE Delphin Diva este situat pe plaja Lara, la 15 km de centrul orașului și la 10 km de aeroport, oferind o locație convenabilă pentru turiști. Stația de autobuz și taxiul sunt disponibile în fața hotelului, facilitând accesul la centrul comercial și alte locuri de interes. FACILITATI HOTEL RESTAURANTE ȘI BARURI Royal Main Restaurant: Mic dejun, prânz, cină, gustare de noapte, serviciu prioritar pentru copii, bufet deschis cu diferite teme seara. Gondol Italian A’la Carte Restaurant: Specialități italiene servite într-un ambient elegant. Bamboo Garden Fareast A’la Carte Restaurant: Bucătărie din Asia de Est pentru iubitorii de arome exotice. Sahan Turkish A’la Carte Restaurant: Delicii locale turcești într-un mediu autentic. Deep Sea Fish A’la Carte Restaurant: Cele mai proaspete și fine specialități de pește mediteranean. Steak House Steak A’la Carte Restaurant: Opțiuni delicioase pentru iubitorii de carne. Olive Mediterranean A’la Carte Restaurant: Bucătărie mediteraneană într-un cadru elegant. Royal Bistro Restaurant: Bufet deschis pentru micul dejun târziu și gustările de noapte. II Patisserie: Bufet cu produse de patiserie și băuturi. Food Corners: Diverse puncte pentru gustări, inclusiv înghețată, cafea, prăjituri, kebab și altele. BARURI Sky Lobby Bar: Serviciu de băuturi într-un mediu relaxant. Piano Lobby Bar Pool Bar Beach Bar Aqua Bar Giddy Disco Bar Bowling Bar Gossip Bar MINIBAR Băuturi răcoritoare și bere, reîncărcate zilnic în minibar. ACTIVITĂȚI DE ENTERTAINMENT Animații zilnice: Competiții, dans, activități recreative. Spectacole de seară profesioniste și muzică live în anumite zile. Seri tematice și petreceri speciale. Concursuri și zile tematice la discotecă. SPORTURI ȘI ACTIVITĂȚI Gimnastică de dimineață și cursuri de dans. Jocuri de apă și polo în piscină. Tenis de masă, săgeți, volei pe plajă, baschet. Cursuri de tenis (cu rezervare), boccia, fotbal mini. Centru de fitness și aerobic. SERVICII PENTRU COPII Mini Club pentru copii între 4 și 12 ani cu diverse activități. Piscină pentru copii în aer liber și locuri de joacă. Parc de distracții, mini discotecă și cinema pentru copii. Servicii de baby-sitting disponibile cu rezervare prealabilă. SPA & WELLNESS Piscină interioară (sezon de iarnă). Saună, baie turcească, cameră de relaxare. Jacuzzi (în sezonul de iarnă). Diverse tratamente de masaj, tratamente corporale și faciale (cu cost suplimentar). FACILITATI CAMERE Camerele standard au facilități precum balcon, podea din parchet, birou, acces electronic cu cheie, fierbător pentru ceai și cafea. Dotări în cameră: minibar, televizor cu satelit, telefon cu disc direct, facilități de baie, uscător de păr, aer condiționat central, seif electronic. Curățenie zilnică, schimbarea prosoapelor zilnic și schimbarea lenjeriei de pat la fiecare 2 zile. Capacitate maximă: 3 adulți + 1 copil sau 2 adulți + 2 copii.

Localizare

Hotelul Royal Wings se afla in Lara, la 8 km de centrul orasului si la 12 km de aeroportul Antalya.

Facilitatile hotelului

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai urmatoarele servicii si facilitati: restaurante, baruri si cafenele, discoteca, magazine, curatatorie si spalatorie, coafor, room service, centru de frumusete, doctor, mini club, baby sitting si internet cafe. Restaurantele a la carte necesita rezervare in prealabil si se poate merge o singura data la fiecare restaurant pe durata sejurului. Restaurantul Dynasty cu bucatarie chinezeasca este contra cost.

Facilitati camere

Hotelul are un total de 467 camere, 408 camere superioare, 20 junior suite,  40 camere douplex family si 2 apartamente prezidentiale. Toate camerele au balcon, cu vedere spre mare sau spre uscat, mocheta, detector de fum, baie privata cu cada, uscator de par, telefon direct, aer conditionat, mini-bar (bauturi racoritoare si bere), seif, internet (contra cost), TV satelit si muzica.

Activitati/Divertisment

Jacuzzi in interior, terenuri de tenis, tenis de masa, mini fotbal, baschet, volei, volei pe plaja, darts, centrul de fitness, sauna, baie turceasca si sporturi de apa nemotorizate sunt gratuite. Se plateste pentru: tenisul in nocturna, lectii de tenis, centrul de infrumusetare, centrul SPA, masaj, bowling, biliard, sporturile de apa cu motor, scoala de scufundari. Program de animatie zilnic, concursuri si spectacole in fiecare seara. Alte facilitati: cinema, cursuri de dans, joc de sah si table, discoteca.

Piscina

Piscina exterioara de 5840 mp, piscine interioare de 360 mp pentru adulti si pentru copii, 3 tobogane, sezlonguri, umbrele si saltele gratuit.

Plaja

Hotelul are o plaja privata de nisip si ofera prosoape, umbrele si sezlonguri fara plata.

Info

Descrierea are caracter informativ. 

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina interioara
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
Acces internet
AC ( aer conditionat )