Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NIRVANA COSMOPOLITAN ( EX: KERVANSARAY LARA )


Descriere

Localizare: La malul mării, cu o plajă privată de aproximativ 175 m, cu nisip fin și un ponton pe plajă. Facilități Hotel: Restaurante: Principal, The Sea Club Alacarte, Welldone Alacarte, Fellini Alacarte, Gusto Alacarte, Ukiyo Alacarte, Ch'i Alacarte, Myhn Alacarte, Antalya Alacarte, Bosphorus Alacarte, X-Ender Alacarte, Kuşhane Alacarte. Baruri: The Sea Club Bar, Excel Bar, Irish Pub, Pier Bar, Piscine: Piscină cu apă de mare, piscină pentru copii, piscină interioară, piscine relaxare (Roma și Istanbul), piscine în zona Lagoon. Plajă: Plajă cu steag albastru, ponton pe plajă, pavilioane și zone de servicii aferente. Locație: Aeroportul Antalya: 12 km Centrul Antalya: 16 km Suprafața totală: Nu specificat Camere: Camere Standard: Toate camerele au balcon și vedere la mare sau la mal. Echipate conform normelor de 5 stele Deluxe. Suite Familiale: 1 dormitor, 1 living, 2 băi, 2 televizoare LED, balcon cu vedere la mare. Suite Deluxe: 1 dormitor, 1 baie, 1 toaletă, balcon cu vedere la mare/laterale. Suite King: 2 dormitoare, 1 living, dressing, 2 băi + 1 toaletă, 2 televizoare LED, balcon cu vedere la mare. P-ASSISTANT: Serviciu de asistență personală privilegiată disponibil pentru toate tipurile de camere. Restaurante Alacarte: Disponibile diferite tipuri de bucătărie: Cosmopolitan, The Sea Club, Welldone, Fellini, Ch'i, Myhn, Antalya, Gastronomie: Variație bogată de restaurante și baruri, cu specificități culinare diverse. Conceptul all-inclusive pentru alimente și băuturi. Divertisment: Activități pentru copii și adolescenți: Mini Club, Junior Club, Teen Club, mini disco, cinema, spectacole pentru copii. Activități sportive și de agrement: Tenis, fotbal, volei pe plajă, aqua aerobik, yoga, etc. SPA: Centru de spa cu facilități precum saună, baie turcească, piscine interioare și tratamente corporale. LUXY PET HOTEL: Servicii pentru animale de companie, inclusiv spații speciale pentru cazare și activități. COSMO FIT: Săli de fitness, lecții de yoga și meditație, programe personalizate de antrenament. COSMO BIKE: Servicii de închiriere și reparații biciclete, tururi cu bicicleta și programe de antrenament. COSMOS SPORTS CENTER: Oferă facilități sportive diverse, inclusiv terenuri de tenis, teren de fotbal, piste de alergare, piste de biciclete și săli polivalente. GENERAL SERVICES: Servicii precum transferuri, închirieri auto/biciclete, fotografii, doctor 24/7, etc. IMPORTANT INFORMATION: Hotelul respectă standardele de calitate și siguranță. Politică anti-fumat și reguli pentru animalele de companie. Check-in la ora 14:00 și check-out la ora 12:00. Hotelul se adaptează măsurilor Covid-19.

Localizare

Hotel se afla in cartierul Lara, la 10 km de aeroportul Antalya, si 15 km de centrul orasului. Hotelul este situat pe plaja.

Facilitati camera

Toate camerele sunt dotate cu balcon, baie privata cu cada si uscator de par, A / C, telefon direct, minibar (reimprospatat zilnic cu bauturi racoritoare), seif si TV satelit.

Facilitati hotel

Restaurantul principal pentru bufet deschis (mic dejun, pranz, cina), restaurante A`La Carte - Florit (mediteraneean), Opal (latin), Coral (oriental) cu rezervare in avans (o singura data, la fiecare restaurant pe durata sejurului). Baruri la piscina si pe plaja, lobby si cafenea in gradina, crama, vitamin bar si disco bar. Pentru turistii cazati in Saray Villas sunt servicii pentru VIP. Doctor, spalatorie, baby siting, room service, coafor, magazine, rent a car, jocurile pe calculator - sunt cu plata.

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.