Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere : Hotelul este situat intr-o zona lisnistita din Tsilivi, aproape de centrul orasului, intr-o gradina frumos amenajata.

Localizare : Hotelul Dinos este situat intr-o zona linistita, inconjurat de gradini de maslini, la 400 m de centrul statiunii Tsilivi, la 400 m de plaja cu nisip si la 100 m de magazine.

Plaja :Plaja hotelului este situat la 5 minute plimbare (cca 400m); a fost decorata cu steag albastru pentru curatenie, fiind adecvat si pentru familiile cu copii mici.

Dotari camere: Hotelul dispune de camere de balcon sau veranda, aer conditionat (contra cost: 7 EURO/ zi), seif (15 euro/saptamana), frigider, wifi gratuit, TV, chicineta. Curatenia in camere se face de trei ori pe saptamana.

Facilitati hotel: Restaurantul din complex care ofera si seri tematice grecesti reprezinta o excelenta alegere pentru cei care vor sa ia masa la hotel; ca altrnativa exista numeroase alte restaurante la o mica distanta de mers pe jos; alte facilitati: bar la piscina, piscina pentru copii, acces internet, biliard, parcare gratuita, lift.

Web: www.dinoshotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie