Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Belvedere Luxury Suites - VAS


Descriere

Descriere HOTEL BELVEDERE:
Belvedere Luxury Suites este locul perfect pentru petrecerea vacantei, situat printre chiparosi in frumoasa zona verde a statiunii Vassilikos, fara indoiala unul dintre cele mai frumoase locuri de pe insula Zakynthos. Este un hotel Eco Friendly.


Tip masa:
Demipensiune tip bufet


Localizare HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITES:
Hotelul este situat pe versantul unui deal in localitatea Vasilikos, la numai 10 minute de mers pe jos de plaja (cca. 500 de metri) si de golfurile din Gerakas, Banana Beach si Porto Roma, orasul Zante este la 18 km, iar aeroportul se afla la 25 km.


Plaja:
Plaja este publica, cu nisip fin si intrare lina in mare, considerata una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei si rezervatie naturala a broastelor testoase Careta-Careta. Sezlongurile si umbrelele sunt contra cost.


Dotari camere:
Hotel Belvedere ofera suite amenajate cu un design care reflecta stilul traditional al insulei Zakynthos si sunt prevazute cu mobilier modern. Camerele sunt dotate cu aer conditionat (gratuit), incalzire centrala, balcon sau terasa, bucatarie echipata complet, seif (gratuit), CD player, DVD, frigider (gratuit), telefon, TV, uscator de par. Camerele junior-suite au pat dublu, camera de zi cu 2 canapele, chicineta (aragaz electric cu 2 plite, ustensile). Curatenia in toate camerele se face zilnic, schimbarea lenjeriei de pat si a prosoapelor se face de 3 ori pe saptamana.


Facilitati HOTEL BELVEDERE LUXURY SUITES:
Hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai un restaurant, piscina in aer liber, cada cu hidromasaj, bar, parcare privata (gratuit), seif, wifi in spatiile publice.

Web: www.belvederezante.com

Clasificare oficiala: 3*

Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie