Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GLOBALES TAMAIMO TROPICAL


Descriere



Localizare

 

Globales Tamaimo Tropical se află pe litoralul din Tenerife,  la 2 minute de mers pe jos fata de plajă in statiunea Puerto de Santiago, cu priveliști impresionante ale falezei Los Gigantes și ale Playa de la Arena. Hotelul este situat într-un cadru privilegiat si liniștit pentru ca turistii sa se poata bucura de vacanță. Aeroportul Tenerife Sur se gaseste la o plimbare de 40 de minute cu masina (aproximativ 43 km).

 

Facilitati hotel

Complexul oferă 2 piscine pentru adulţi, 2 piscine pentru copii şi o piscina incalzita, internet Wi-fi gratuit in zonele publice, divertisment de seară, club pentru copii, teren de tenis, lift, terasa la soare, gradina, schimb valutar, seif, recepţie deschisă non-stop, spalatorie (contra cost), rent-a-car (contra cost), doctor in incinta hotelului (contra cost), automat (gustări si bauturi), snack bar, restaurant (bufet), prânz la pachet, bar, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, personal multilingv.

Facilitati camere

Hotelul Globales Tamaimo Tropical este alcătuit din 46 de apartamente studio si 284 de apartamente cu un singur dormitor confortabile, moderne, spatioase si decorate in nuante deschise. Acestea includ baie proprie cu dotări complete, uscator de par, bucătărie bine utilată (frigider, cuptor/ cuptor cu microunde, fierbător, plită ceramică, mașină de cafea), seif (contra cost), televiziune prin satelit/ cablu, ventilator, room service, telefon, balcon cu vedere la zona inconjuratoare sau la piscina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.