Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Lardos Bay (Rhodes)


Descriere

Descriere : Hotelul este situat intr-o zona pitoreasca si linistita din sudul insulei si se recomanda clientilor care isi doresc o vacanta placuta si relaxanta la un pret avantajos, departe de aglomerarile turistice. Ca structura este tip resort si are spatii exterioare suficient de ample si o frumoasa piscina exterioara.

Localizare : Hotelul este situat in Lardos, la aproximativ 200 m de plaja, la 8 km de pitorescul oras Lindos si la 60 km de aeroport.

Plaja: Plaja din Lardos este cu nisip si pietricele. Fiind plaja publica sezlongurile si umbrelele se platesc.

Dotari camere: Camerele duble superioare au aproximativ 21m2 iar camerele family superior 28m2; Dotarile standard includ: aer conditionat (gratuit), acces WiFi (contra cost, aprox 15 eur/saptamana), telefon, seif (contra cost, 1,5 EUR/zi), televizor, mini frigider, uscator de par, balcon/terasa.

Facilitati hotel: Hotelul beneficiaza de restaurant, un bar, un snack bar, un disco bar, acces internet WiFi (gratuit in zonele publice), 2 piscine, sezlonguri si umbrele (gratuite la piscina si contra cost pe plaja), parcare, mini market, tenis de masa, biliard (contra cost), darts, boccia.

Facilitati pentru copii: piscina si loc de joaca

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Web: www.lardosbay.eu

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.