Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Adresa:
Zona Chaika, 9007 Nisipurile de Aur, Bulgaria
Locatie:
Hotelul AquaView este situat in zona Chaika, la doar 16 km de centrul orasului Varna si in imediata vecintate a statiunii Nisipurile de Aur. Distanta pan la plaj este de 150 m.
camere:
Hotelul ofer 33 de camere duble, din care 30 de camere standard si 3 deluxe. Camerele sunt dotate cu paturi duble (foaie de bumbac din satin), noptiere, dulap pentru bagaje, birou, dulap, telefon, TV (SAT TV), Wi-Fi, aer conditionat, mini-bar, (fotoliu pliabil), pat de copil de tip pat de cltorie. Bile sunt dotate cu cad si dus si sunt dotate cu usctor de pr, prosoape, articole de toalet; balcoanele au scaune si o mas.
Baruri si restaurante
Restaurantul ofer un mediu relaxant, realizat printr-o combinatie unic de senzatie de lux si de intoarcere la domiciliu, completat cu o list de vinuri excelente, tentant pentru meniul a-la-carte si potentialul romantic de room service.
Centrul SPA
Pentru confortul complet al oaspetilor si, AquaView Hotel are un centru SPA care ofer saun, saun infrarosie, baie de aburi, coafur, masaj, jacuzzi, zona de relaxare. Cei care caut izolare si lux vor gsi un apartament SPA VIP cu saun, baie de aburi, baie cu masaj cu ap, zona de relaxare.

Pagina site: http://www.aquaviewhotel.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie