Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Corabia Piratilor - Club Vacanta


Descriere


Corabia Piratilor
Situat la nord de statiunea Mamaia, Clubul de vacanta Corabia Piratilor este o locatie dedicata familiilor cu copii si nu numai !



Suprafata generoasa de 10 000 metri patrati, cu deschidere la lacul Mamaia si la distanta de 200 m de mare, ne-a permis dotarea celor 25 apartamente (cu 2,3 si 5 camere) cu terasa si peluza proprie, dar si spatii dedicate activitatilor comune de divertisment: piscine, teren sport, ponton pentru pescuit si sporturi nautice, loc joaca copii.



Pentru a intregi imaginea aparte a clubului, aici veti gasi replica celebrei corabii MAYFLOWER, ce gazduieste restaurantul, puntea fiind destinata terasei si barului.

IN PERIODA DE SEZON FISA CONT ESTE OBLIGATORIE SI INCLUSA IN TARIF

650 lei STUDIOURI/ SEJUR
1100 lei APARTAMENTE /SEJUR

Valoarea fisei se poate suplimenta la cerere!





Apartament Confort/
Apartamentele tip Confort sunt apartamente duplex suprafata de 90 m.p. si se adreseaza familiilor cu mai multi membri sau pentru doua familii cu copii fiecare. Apartamentele au urmatoarea structura:

- parter: living, chicineta dotata cu plita de gatit cu doua ochiuri pe gaz , seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4-6 persoane, frigider, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie si gratar. La parter apartamentul dispune de o canapea extenibila in living si un grup sanitar.

- etaj: doua dormitoare, fiecare cu aer conditionat si balcon si al doilea grup sanitar.

Capacitatea minima este de 4 persoane adulte platitoare si maxima de 6 persoane adulte.



Apartament Familia
Apartamentele tip Familia sunt apartamente duplex suprafata de 90 m.p. si se adreseaza familiilor cu mai multi membri sau chiar pentru 2 familii si copii care nu doresc sa acorde asa de mult timp bucatariei in concediu.

- parter: living, chicineta dotata cu cuptor microunde , seturi complete de tacamuri, pahare, farfurii pentru 4-6 persoane, frigider,congelator, terasa cu mobilier de exterior si zona de servit masa, peluza proprie si gratar. La parter apartamentul dispune de o canapea extenibila in living si un grup sanitar.

- etaj: doua dormitoare , fiecare cu aer conditionat si balcon si al doilea grup sanitar.

Capacitatea minima este de 4 persoane adulte platitoare si maxima de 6 persoane.



Servicii incluse in tarife:
- parcare rezervata pentru fiecare apartament

- paza si supravegherea electronica a intregului club

- internet wireless in complex

- loc de joaca pentru copii

- acces lac Mamaia pentru sporturi nautice si pescuit

- teren mini fotbal gazonat

- telefon si fax la receptie

- pastrare valori la receptie sub seif

- piscina copii

- piscina adulti

Facilitati copii:
Impreuna cu numarul minim de adulti platitori,copii beneficiaza de la 0-6,99 ani gratuitate la masa si cazare si de la 7 -14 ani se achita 50 % din tariful de cazare.

- tarifele includ mic dejun in perioada 14 iunie-7 septembrie,acces plaja,acces la cele 2 piscine.

- in perioada 18.07.2014-24.08.2014, perioada minima de cazare este de 3 nopti.

- numarul minim de adulti intr-un apartament este de 3 pentru cele cu 2 camere, 4 adulti in cele cu 3 camere si 8 adulti in tipul duplex prietenii.

- locurile suplimentare se taxeaza cu 75%din tariful normal.

- la rezervare se achita un avans de 30% din valoarea serviciilor. Acesta se constituie ca o garantie si este nerambursabila.

- check-in-ul se face incepand cu ora 14.00, check-out-ul pana la ora 11.00.

- in dotarea clubului de vacanta se gasesc numeroase spatii de agrement, terenuri de sport, locuri de joaca. Utilizarea acestora pentru agrement, joaca sau sport se face pe propria raspundere sau pe raspunderea parintilor insotitori. Clubul de vacanta Corabia Piratilor si personalul acestuia nu se face raspunzator pentru eventualele accidentari sau probleme ce pot aparea.

- in cazul unor defectiuni tehnice sau a conditiilor meteo nefavorabile, vom fi nevoiti sa suspendam temporar accesul la anumite facilitati ale complexului.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie