Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Millennium Dubai


Descriere

Locația proprietății Grand Millennium Dubai : Veți fi situat central în Dubai, la 10 minute de mers cu mașina de Ski Dubai și Mall of the Emirates. Acest hotel de 5 stele se află la 4,1 mi (6,6 km) de The Walk și la 4,2 mi (6,8 km) de Jumeirah Beach. Camere : Te simți ca acasă într-una dintre cele 337 de camere cu aer condiționat, minibar și televizoare LED. Pentru divertismentul dvs. sunt oferite programe prin satelit și DVD playere, în timp ce accesul gratuit la internet wireless vă ține conectat. Băile au articole de toaletă gratuite și bideu. Facilitățile includ telefoane, precum și seifuri compatibile cu laptopuri și birouri. Facilități : Relaxați-vă la centrul spa cu servicii complete, unde vă puteți bucura de masaje, tratamente corporale și tratamente faciale. Vă puteți bucura de soare pe plaja privată sau vă puteți bucura de alte facilități de recreere, inclusiv un club de noapte și un club de sănătate. Acest hotel oferă, de asemenea, acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge și babysitting/îngrijire a copiilor (contra cost). Serviciul de transfer gratuit vă va duce la plaja din apropiere sau la centrul comercial. Masa : Savurați preparate din bucătăria internațională la The Atrium, unul dintre cele 3 restaurante ale hotelului, sau stați și profitați de room service nonstop. Când aveți nevoie de o băutură răcoritoare, vizitați barul de lângă piscină sau unul dintre cele 5 baruri/lounge sau 2 baruri pe plajă. Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic între orele 6:00 și 10:00, contracost. Facilitățile recomandate includ acces la internet prin cablu (contra cost), un centru de afaceri deschis nonstop și serviciu de limuzină/oraș. Planificați un eveniment în Dubai? Acest hotel are facilități de 1028 metri pătrați, inclusiv un centru de conferințe. Un serviciu de transfer de la stația de autobuz este oferit gratuit (disponibil 24 de ore), iar parcarea cu valet gratuită este disponibilă la fața locului.

Localizare

Locația proprietății Grand Millennium Dubai :

Veți fi situat central în Dubai, la 10 minute de mers cu mașina de Ski Dubai și Mall of the Emirates. Acest hotel de 5 stele se află la 4,1 mi (6,6 km) de The Walk și la 4,2 mi (6,8 km) de Jumeirah Beach.

 

Facilitati Hotel

 Facilități :

 Relaxați-vă la centrul spa cu servicii complete, unde vă puteți bucura de masaje, tratamente corporale și tratamente faciale. Vă puteți bucura de soare pe plaja privată sau vă puteți bucura de alte facilități de recreere, inclusiv un club de noapte și un club de sănătate. Acest hotel oferă, de asemenea, acces gratuit la internet wireless, servicii de concierge și babysitting/îngrijire a copiilor (contra cost).

Serviciul de transfer gratuit vă va duce la plaja din apropiere sau la centrul comercial.

Masa : Savurați preparate din bucătăria internațională la The Atrium, unul dintre cele 3 restaurante ale hotelului, sau stați și profitați de room service nonstop. Când aveți nevoie de o băutură răcoritoare, vizitați barul de lângă piscină sau unul dintre cele 5 baruri/lounge sau 2 baruri pe plajă. Micul dejun tip bufet este disponibil zilnic între orele 6:00 și 10:00, contracost.

Facilitățile recomandate includ acces la internet prin cablu (contra cost), un centru de afaceri deschis nonstop și serviciu de limuzină/oraș. Planificați un eveniment în Dubai? Acest hotel are facilități de 1028 metri pătrați, inclusiv un centru de conferințe.

Un serviciu de transfer de la stația de autobuz este oferit gratuit (disponibil 24 de ore), iar parcarea cu valet gratuită este disponibilă la fața locului.

 

Facilitati Camera

Camere :

Te simți ca acasă într-una dintre cele 337 de camere cu aer condiționat, minibar și televizoare LED. Pentru divertismentul dvs. sunt oferite programe prin satelit și DVD playere, în timp ce accesul gratuit la internet wireless vă ține conectat. Băile au articole de toaletă gratuite și bideu. Facilitățile includ telefoane, precum și seifuri compatibile cu laptopuri și birouri.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.