Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul se afla la 2 minute pe jos fata de plaja. Situat pe insula Palm Jumeirah din Dubai, hotelul se bucura de o plaja privata cu nisip si are vedere impresionanta la Golful Arabic.

Facilitati camere

Camerele au un decor elegant cu accente arabesti si oceanice, cu finisaje exclusiviste, care ofera tot confortul necesar.Toate spatiile de cazare sunt dotate cu TV cu ecran plat si programe prin satelit, zona de relaxare, minibar, facilitati pentru ceai si cafea, baie proprie cu cabina de dus si cada, uscator de par, serviciu de curatenie zilnic.Apartamentele subacvatice, exclusiviste, sunt foarte elegante si au vedere la laguna Ambasador. Experimentati privelistile minunate ale Golfului Arabic din varful insulei Palm din Dubai. Cu design contemporan care celebreaza maretia marii, Ocean Room ofera vederi incredibile la apa. Cu o suprafata generoasa de 45–47 mp, cu optiuni de pat king si queen si o baie spatioasa, camerele Ocean sunt ideale pentru familii sau cupluri. Dupa o zi plina de activitati la complex, luati o pauza in camera dvs. Ocean cu meniul de room service 24 de ore pe zi.

Beneficii pentru tipul de camera Seascape:
 
Micul dejun zilnic la restaurantele din Atlantis Dubai.
Acces zilnic la clubul exploratorilor Atlantis
Acces zilnic la parcul acvatic Aquaventure
Acces zilnic la spectacolul Skyblaze Fountain
Acces zilnic la acvariul The Lost Chamber
Tarife preferentiale pentru experientele cu animale marine
Acces gratuit la fitness Awaken, care include facilitati theram si piscina in aer liber.

Facilitati hotel

Atlantis The Palm a fost primul hotel construit pe insula si pune la dispozitia turistilor 1539 de camere moderne si spatioase. Locatia este ideala pentru cei care doresc relaxare, plaja si cumparaturi de lux. Atlantis The Palm este o experienta in sine si veti avea nevoie de cateva zile bune pentru a va bucura de tot ceea ce are de oferit acest hotel, de la confortul camerelor, la bucataria gourmet si parcul acvatic din incinta. Imaginatia, luxul si placerea sunt atuurile acestei locatii de lux, alaturi de plajele curbate, waterparkul Aquaventure din imediata vecinatate a complexului, habitatele unice marine si centrul Spa exceptional. In plus, oaspetii resortului au ocazia sa inoate cu delfinii si sa se bucure de minunatiile acvariului subacvatic. Hotelul are si cateva restaurante. Cum ar fi restaurantul  Yuan, care serveste preparate chinezesti din bucataria Sichuan, intr-un cadru modern. Restaurantul premiat Nobu ofera mancaruri japoneze moderne cu influente arabe. Bread Street Kitchen & Bar ofera un meniu britanic original, iar oaspetii pot savura bauturi incantatoare la Gordon Ramsay. Clientii beneficiaza de acces gratuit la Aquaventure, cel mai mare parc acvatic din Orientul Mijlociu, care include atractiile Turnul lui Neptun si Turnul lui Poseidon, cu multe tobogane de apa palpitante. Oaspetii mai tineri au la dispozitie un loc de joaca in apa. Kids Club ofera copiilor dumneavoastra cele mai bune activitati de divertisment cu programe zilnice si supraveghere completa. Club Rush ofera adolescentilor ocazia de a socializa, de a dansa si de a se bucura de cele mai noi jocuri video. In plus, oaspetii se pot bucura de tratamente faciale si corporale la centrul spa ShuiQi. Sala de gimnastica asigura antrenori de fitness personali. Proprietatea ofera unele dintre cele mai bune boutique-uri si magazine exclusiviste din lume care pun la dispozitie toate articolele necesare pentru vacanta. Oaspetii au posibilitatea de a rezerva un tur de 15 minute cu elicopterul deasupra orasului Dubai sau transfer la aeroport.

Localizare hotel

Atlantis The Palm, Dubai este o statiune de lux hotel situata la varful Palm Jumeirah din Emiratele Arabe Unite. A fost prima statiune care urma sa fie construită pe insula si are tematica mitului Atlantidei, dar include elemente arabe distincte. Stațtunea a fost deschisa pe 24 septembrie 2008 ca un joint-venture intre Kerzner International Holdings Limited si Istithmar. Atlantis The Palm situat pe celebra insula artificiala Palm Jumeirah, care uimeste prin peisajele magnifice oferite.Aceasta proprietate este la 2 minute pe jos fata de plaja. Hotelul de 5 stele Atlantis se bucura de o plaja privata cu nisip si are vedere impresionanta la Golful Arabic. Mall of the Emirates este la 20 de minute de mers cu masina. Clubul de golf Emirates se afla la 3 km. Celebrele Burj Khalifa si Dubai Mall sunt la 25 de minute de mers cu masina de Atlantis.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Lift
Seif
Room Service
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Piscina exterioara
Parcare
Fitness
Camere familii
Acces internet
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Sporturi
Centru Spa & Wellness
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Sala de conferinta
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Schimb valutar
Rent-a-car
Lux
Exotic
Recepție 24h
Camere nefumători

Locatie