Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MPM GUINNESS HOTEL BANSKO


Descriere



Localizare

Mpm Hotel Guinness 4* este localizat in Bansko, aflandu-se la aproximativ 200 m de telegondola si la 500 m de centrul statiunii.

Facilitati Hotel

La Mpm Hotel Guinness oaspetii beneficiaza de urmatoarele facilitati: receptie, seif la receptie (contra cost), birou schimb valutar, room service (contra cost), Wi-Fi gratuit in intregul hotel, magazin, camera de depozitare a echipamentelor de ski, lobby bar, restaurant principal, sala de conferinte, zona de relaxare, masaj si tratamente cosmetice (contra cost), piscina interioara incalzita cu sectiune speciala pentru copii, jocuri electronice (contra cost), kids club, shuttle pala la/de la ski lift, facilitati de preparare a cafelei/ceaiului in camera, parcare exterioara (gratis, locuri limitate), garaj (contra cost, locuri limitate). Animalele de companie nu sunt acceptate.

Facilitati Camere

Camerele hotelului Mpm Guinness dispun de: incalzire centralizata, TV cu programe prin cablu, telefon, minibar (contra cost), Wi-Fi (gratuit), mocheta, baie cu dus sau cada, fierbator. Majoritatea camerelor au balcon.

Informatii utile

Tariful include cazare, mic dejun, cină, acces gratuit la piscina interioară, saună, jacuzzi, baie de aburi, zonă de relaxare, camera de depozitare a echipamentelor de ski, Wi-Fi, parcare exterioară (în funcție de disponibilitate), transfer gratuit la/de ski lift (conform programului), facilitati de preparare a cafelei/ceaiului in camera.

Cina festivă de Revelion (obligatorie) - 100 Euro/adult, 50 Euro/copil (2-11,99)

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Seif
Schimb valutar
Sala de conferinta
Restaurant
Receptie 24h
Piscina interioara
Parcare
Lift
Fitness
CH ( incalzire centralizata )
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
alpin
Acces internet
AC ( aer conditionat )

Locatie