Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR OLE TROPICAL TENERIFE -ONLY ADULTS-

   Playa De Las Americas


Descriere



Localizare

Hotelul Olé Tropical Tenerife este situat în Playa de Las Americas, la doar 550 de metri de plaja si la 10 minute de centrul statiunii unde sunt numeroase magazine, restaurante si baruri. Deasemenea, terenul de golf Las Americas se afla la doar 5 minute de mers cu masina. Aeroportul Tenerife Sur se află la o distanta de aproximativ 15 km, iar cele mai apropiate puncte de atracție sunt urmatoarele: Parcul Siam (500 m), Golf Las Americas (800 m), Safari Shopping Centre (1,3 km), Aqualand (1,3 km), Gran Sur Shopping Centre (2,4 km), Plaza del Duque Shopping Centre (2,9 km).

Facilitati hotel

Hotelul Ole Tropical Tenerife constituie o alegere perfecta atat pentru familii cat si pentru cupluri, asigurand o sedere foarte confortabila pe toata durata vacantelor si include numeroase facilitati: restaurant de tip bufet, 2 cocktail baruri (unul în zona piscinei), bar cu muzică live, ring de dans, teren de tenis, sală de sport, piscina exterioara, internet Wi-Fi gratuit inclus, parcare gratuita, sala de fitness, camere nefumatori, animatori copii sau evenimente. Acest hotel nu accepta animale de companie.

Facilitati camere

Toate camerele Olé Tropical au facilitati garantate precum: aer condiționat, TV cu ecran plat (canale prin satelit), balcon privat sau terasa şi baie cu dus complet echipata, uscator de par, seif (contra cost), telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Transfer aeroport
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Fitness
Centru Spa & Wellness
Camere familii
Camera pentru bagaje
Bar
Acces internet
AC ( aer conditionat )