Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nissos Thira Hotel Santorini


Descriere

Descriere: Nissos Thira este un hotel de 2 stele recent renovat, aflat intr-o zona linistita a capitalei Fira.

Localizare: Nissos Thira se afla situat la 20 m de crater, la 100m de piata centrala a orasului Fira, la 7 km de aeroportul international si la 10 minute de mers cu masina de portul Athinios. La 50 de metri de hotel se afla o statie de autobuz.

Tip masa: Mic dejun.

Dotari camere: Decorat in stil traditional, locatia dispune de 20 de spatii de cazare dotate cu aer conditionat, balcon, baie privata cu dus, uscator de par, TV satelit, frigider, telefon, seif, internet Wi-Fi (gratuit). Curatenia in camere se face zilnic.

Facilitati hotel: Nissos Thira dispune de lounge, piscina, gradina, curatenie zilnica, Wi-fi gratuit. In incinta hotelului exista un spatiu pentru micul dejun, o piscina exterioara, terasa amenajata cu sezlonguri si umbrele de soare. Parcarea gratuita este disponibila in apropierea hotelului.

Clasificare oficiala: 2*

Pagina web: www.nissosthira.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie