Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Blue Waves Hotel Santorini


Descriere

Descriere: Hotelul Blue Waves este pitoresc si cu un decor minimal, dar elegant, influentat de arhitectura traditionala a Cicladelor, avand vedere uluitoare la Marea Egee. Blue Waves este optiunea ideala pentru persoanele care cauta liniste, servicii prietenoase, precum si standarde de inalta calitate.
Hotelul este situat ideal la 30 de metri de plaja din statiunea Kamari, plaja premiata cu steagul albastru, fiind dintre cele mai populare din Santorini, avand ape albastre cristaline, nisip si pietris negru, fiind inconjurata de eucalipti. Plaja ofera posibilitatea practicarii windsurfingului si a altor sporturi nautice pentru copii si adulti. De-a lungul tarmului exista numeroase restaurante, cafenele, baruri si cluburi cu muzica greceasca si internationala - Kamari fiind o destinatie turistica cu o viata de noapte foarte vie.
Localizare: Hotelul Blue Waves este situat in statiunea Kamari, la 3 km de aeroportul international din Fira.
Facilitati hotel: Hotelul Blue Waves pune la dispozitia clientilor sai receptie, aer conditionat si wifi in toate spatiile publice, camera pentru bagaje, serviciu de spalatorie, facilitati pentru calcat haine, piscina exterioara, bar la piscina, prosoape, sezlonguri si umbrele la piscina, snack bar, room service, mini market, parcare, inchiriere de biciclete si masini, doctor (la cerere, contra cost), tratamente de infrumusetare si masaj (la cerere, contra cost).
Dotari camere: Hotelul Blue Waves are apartamente spatioase si confortabile de 2 persoane (30 mp, cu vedere la munte ) si de 3 camere (35 mp, cu vedere la piscina), toate dotate cu bucatarie complet utilata, zona de servit masa, aer conditionat, wifi, telefon, TV satelit, seif, baie cu dus, uscator de par, balcon/terasa.
Clasificare oficiala: 2 stele
Pagina web: www.bluewaveshotel.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie