Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat in centrul statiunii Hersonissos, hotelul este o alegere ideala pentru turistii care vor sa descopere frumusetea statiunii si implicit a insulei.

Localizare

Hotelul Hersonissos Central este situat la aproximativ 200 m de plaja si 300 m  de oras. La 26 km distanta se afla vibrantul oras Heraklion, iar Aeroportul International la 23 km de la proprietate. In apropierea hotelului se gaseste o statie de autobuz (statia de autobuz 21, la 100 metri), zona de shopping (100 metri), restaurant/ café bar (200 de metri).

Cele mai populare atractii sunt reprezentate de: Acvariul Aquaworld (600 m, cca. 10 min mers pe jos), Muzeul Folcorului Lixnostatis (1,9 km), Water City (3,7 km), Labyrinth Park (5,3 km), The Crete Golf Club (6,9 km), Nikos Kazantzakis Museum (18,9 km).

Facilitati hotel

Central Hersonissos pune la dispozitia turistilor restaurant, bar, cafenea, piscină în aer liber cu șezlonguri, terasă la soare, internet Wi-Fi în tot hotelul, recepție, casă de schimb valutar, servicii medicale, servicii închirieri mașini, motociclete și biciclete.

Facilitati camere

Hotelul dispune de camere confortabile, dotate cu aer condiționat (contra cost), TV satelit, internet Wi-Fi, baie cu cadă sau duș, minifrigider, seif, terasă sau balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Schimb valutar
Camera pentru bagaje
Wi-fi / Wireless Lan
Rent-a-car
Receptie 24h
Bar
Acces internet
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
CH ( incalzire centralizata )
AC ( aer conditionat )

Locatie