Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Myrion Beach Resort se află în Gerani Chanion, la 200 de metri de plaja Maleme. Acest hotel se va deschide in anul 2021 si isi va intampina oaspetii cu servicii si facilitati de calitate precum: restaurant principal, restaurant a la carte, bar principal, bar la piscina, faciliati SPA, sala de gimnastica complet echipata, teren de tenis, terasa cu sezlonguri si umbrelute, piscina pentru adulti, piscina pentru copii si programe de animatie. Camerele hotelului sunt decorate modern si sunt complet dotate si utilate.

Localizare Hotel

Hotelul se află în Gerani Chanion, la 200 de metri de plaja Maleme. Myrion Beach Resort & Spa combină un nivel bogat de servicii, activități revigorante și vacanță personalizată, toate într-o sinergie perfectă care satisface cele mai fine gusturi.

Facilitati Hotel

Hotelul dispunede urmatoarele facilitati: piscina exterioara, plaja cu nisip, sala fitness, centru spa, parcare privata gratuita, restaurant.

Facilitati camere

Camerele hotelului sunt dotate cu TV cu ecran plat. Camerele de la Myrion Beach Resort & Spa au WiFi gratuit și baie privată cu duș și articole de toaletă gratuite.

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.myrionbeachres) si a fact sheet-ului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Seif
Piscina exterioara
AC ( aer conditionat )
Loc de joaca pt copii
Babysitting
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Asistenta medicala
Recepție 24h

Locatie