Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bio Suites Hotel and Spa (Crete)


Descriere

Descriere : Bio Suites este un resort pentru familii ce poate caza pana la 6 persoane in camera, situat la aproximativ 15 minute de mers pe jos de centrul vechi al orasului Rethymno.

Localizare: Hotelul se afla la 50 de metri de o plaja cu nisip din Rethymno. Plaja administrata de hotel se afla la aproximativ 200 m distanta.

Dotari camere: Studiourile sunt dotate cu facilitati pentru pregatirea ceaiului/cafelei, aer conditionat, balcon, frigider, kitchenette, cuptor cu microunde, toaster, uscator de par, seif (contra cost), televizor, telefon, acces internet.

Facilitati hotel: Hotelul dispune de: piscina (250 mp), centru fitness, sauna, Jacuzzi, salon de masaj, restaurant, bar.

Facilitati pentru copii: Piscina, loc de joaca, sala de jocuri, tenis de masa, meniuri speciale (la cerere), baby sitting (la cerere)

Clasificarea oficiala: 4*

Web: www.biohotel.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie