Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ANAIS COLLECTION HOTELS & SUITES

   Daratsos Rethymno Si Chania


Descriere

Recent renovat în 2019, acest hotel de 3 stele cu 2 etaje este format din 3 clădiri alăturate, oferind 77 de camere în total. Cazare de înaltă calitate, o gamă de servicii și facilități de neegalat, combinate cu ospitalitatea tradițională cretană fac din Anais Collection Hotels & Suites cea mai bună alegere.

Localizare

Anais Collection Hotels & Suites este situat în Chania, pe frumoasa insulă Creta. Centrul orașului Chania se află la 4,5 km, iar Noul Muzeu Arheologic din Chania este la o distanță de 5,6 km.

Facilitati Hotel

Recepție 24 de ore, parcare gratuită, inchiriere mașini/biciclete, serviciu de spălătorie (contra cost), fier de călcat și masă de călcat disponibile la cerere, restaurant, centru de fitness, prosoape de piscină și plajă de închiriat, 2 piscine, 2 piscine pentru copii, WIFI gratuit, automate (24/7), centru de masaj, biliard, tenis de masă.

Facilitati camere

Încuietori electronice, Wi-Fi, cadă sau duș, aer condiționat controlat individual, TV prin cablu-satelit, TV cu ecran plat, telefon direct (contra cost), cutie de valori, uscător de păr, priză de ras, chicinetă, frigider de dimensiuni medii , aparat de cafea, prăjitor de pâine, ceainic, cuptor cu microunde, masă, fier și masă de călcat (la cerere).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.