Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GOUVIA HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul  este situat în centrul satului Gouvia, una dintre cele mai faimoase stațiuni ale insulei Corfu. La doar câțiva pași de plajă și de portul de agrement Gouvia, veți putea combina momentele de relaxare cu o viață de noapte plină de viață. Orașul Corfu, cu portul său se află la aproximativ 6 km. Aeroportul Internațional este la 7 km.

Facilitati Hotel

Facilitățile Hotelului Gouvia includ o recepție deschisă 24 de ore pe zi, lounge cu TV, parcare gratuită, restaurant, bar principal, bar la piscină, piscină. Oaspeții pot savura diverse băuturi la barul de la piscină sau la barul principal. Restaurantul oferă preparate din bucătăria din regiunea Corfu și mâncăruri internaționale. Hotelul are, de asemenea, o tavernă chiar pe plajă, care servește fructe de mare, precum și gustări ușoare și băuturi.

Facilitati camere

Toate camerele Hotelului Gouvia sunt luminoase și aerisite și au podea cu gresie. Fiecare este dotată cu TV și uscător de păr, aer condiționat, acces Wi-Fi gratuit și balcon mobilat cu vedere la piscină.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://gouviahotel.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Bar
Restaurant
Piscina exterioara