Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul este situat in statiunea Alanya, la 120 de km de aeroportul din Antalya si la 750 de metri de centrul orasului Antalya. Acest hotel are o sectiune de plaja privata si o piscina exterioara.

Localizare

Hotelul este situat la 50 m de plaja privata, 750 m distanta de centrul orasului Alanya si 120 km de aeroportul din Antalya.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor restaurant cu vedere panoramica (aflat la ultimul etaj), receptie, lobby, lobby bar, piscina exterioara cu sectiune pentru copii, bar la piscina, biliard (contra cost), tenis de masa, volei pe plaja, sporturi acvatice, program de animatie seara, plaja privata, parcare in apropiere (gratuit), lift, cafenea, sala TV (contra cost), serviciu de spalatorie (contra cost), receptie 24h, serviciu de schimb valutar, doctor (contra cost), terasa, sezlongurile si umbrelutele sunt oferite contra cost.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu: baie cu dus, uscator de par, aer conditonat, minibar (contra cost), telefon, TV-SAT, internet  Wi-Fi (gratuit), seif (contra cost), balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )