Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

OBA STAR HOTEL


Descriere

Hotelul este situat in statiunea Alanya, la 2 km de centrul orasului Alanya si la 100 de metrii de plaja. Hotelul a fost renovat in 2010 si ofera cazare in doua cladiri de 5 etaje. Castelul din Alanya este la 6 km de proprietate si pestera Damlatas este la 4 km. Localizare: Hotelul Oba Star renovat in anul 2010, este localizat in statiunea Alanya, la 120 km de aeroportul din Antalya. Facilitati camera: Camerele sunt dotate cu uscator de par, A/C, telefon, TV satelit, minibar, seif, balcon. Facilitati hotel: Decorat in stil traditional turcesc, hotelul ofera o panorama extraordinara asupra Mediteranei si pune la dispozitia turistilor sai restaurant, sala de conferinta, internet in camere (extra), loc de joaca pentru copii si miniclub, sporturi nautice, piscina interioara, piscina exterioara, sala de gimnastica, sauna, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Localizare

Hotelul Oba Star este localizat in statiunea Antalya, la 2,5 km de centru, la 120 km de aeroportul din Antalya si la doar 70 m de plaja.

Facilitati hotel

Decorat in stil traditional turcesc, hotelul ofera o panorama extraordinara asupra Mediteranei si pune la dispozitia turistilor sai restaurant,  internet in camere (extra), loc de joaca pentru copii si miniclub,  piscina interioara, piscina exterioara, piscina pentru copii, jocuri, lobby bar, pool bar, beach bar, sezlonguri si umbrele pe plaja.

Contra cost: sala de conferinta, servicii medicale, spalatorie/curatatorie, room service, rent a car, fotograf, centru SPA, masaj,sporturi nautice,sala de gimnastica, sauna.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu uscator de par, baie, A/C, telefon, TV satelit, minibar, seif, balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )