Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NUMA KONAKTEPE HOTEL


Descriere

Localizare:Hotelul este situat in regiunea Konakli la 12km de centrul orasului Alanya si la 130km de aeroportul Antalya. Distanta de plaja: 500m Facilitati hotel: Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, bar la psicina, bar pe plaja. Servicii cu plata: servicii medicale, baby sitting, coafor, internet café, magazine, rent a car. Conectare la internet WI-FI in Lobby gratuit. ACTIVITĂȚI EXTRA COST: Băuturi importate, băuturi la sticlă Sucuri proaspete de fructe, cafele turcești Vin special, Șampanie Seif în cameră Coafor Baie turcească Masaj, peeling, saună Doctor Magazin Toate sporturile acvatice (pe plajă) Check-out târziu Transfer de la aeroport ACTIVITĂȚI INCLUSE: Băuturi alcoolice locale și non-alcoolice Băuturi răcoritoare Băuturi concentrate Minibar (apă zilnică) Spectacole de animație Sală de fitness Umbrele și șezlonguri (la piscină și pe plajă) Prosoape de plajă (schimbarea este contra cost) Wi-Fi în hotel și cameră (2GB) Mini Club (4-12 ani) Piscine exterioare pentru adulti si copii, volei pe plaja, tenis de masa, centru fitness, baie Turceasca – gratuit. Servicii cu plata: masaj, sauna, sporturi nautice, centru SPA si salon de infrumusetare, biliard si jocuri pe calculator. Programul de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre 04 – 12 ani. Facilitati camera: Toate camerele sunt cu baie proprie, cabina de dus, uscator de par, Aer conditionat split, telefon, mini bar (apa, reumplut zilnic), seif (cu plata), parchet, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Localizare

Hotelul este situat in regiunea Konakli la 12km de centrul orasului Alanya si la 130km de aeroportul Antalya.

Facilitati hotel

Restaurantul principal pentru servirea meselor tip bufet, bar la psicina, bar pe plaja. Servicii cu plata: servicii medicale, baby sitting, coafor, internet café, magazine, rent a car. Conectare la internet WI-FI in Lobby gratuit.

Piscine exterioare pentru adulti si copii, volei pe plaja, tenis de masa, centru fitness, baie Turceasca – gratuit. Servicii cu plata: masaj, sauna, sporturi nautice, centru SPA si salon de infrumusetare, biliard si jocuri pe calculator.
Programul de animatie in timpul zilei si diverse spectacole seara. Mini club pentru copii cu varste intre
04 – 12 ani.

Facilitati camera

Toate camerele sunt cu baie proprie, cabina de dus, uscator de par, Aer conditionat split, telefon, mini bar (apa, reumplut zilnic), seif (cu plata), parchet, TV satelit si canale de muzica, balcon.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Restaurant
Piscina exterioara
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )