Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FAME RESIDENCE LARA & SPA


Descriere

Puteți ajunge cu ușurinta la frumusetile Fame Residence Lara pentru vacanta de vis. Satisfactia clientilor a fost mereu la nivel inalt cu intelegerea calitatii, gusturile magnifice, cu personalul sau prietenos si decorarea eleganta, pentru a va oferi amintiri de neuitat alaturi de familia dvs.

Localizare

Hotelul este localizat in statiunea Lara, la 14 km de aeroportul din Antalya si la 16 km de centrul orasului. Hotelul a fost construit in 2006 si ofera cazare in cladirea principala de 8 etaje.

Facilitati hotel

Pozitionat la malul marii, acest hotel are o zona de plaja privata cu nisip si ofera turistilor acces si la piscina exterioara.

Facilitati hotel: Turistii pot servi mesele in restaurantul principal sau in restaurantele a la carte sau se pot destine in cadrul numeroaselor baburi. Copii au si ei un loc de joaca si un mini club unde au diferite programe de animatie. Centrul SPA ofera turistiilor servicii de masaj, sauna si baie turceasca. Hotelul ofera turistiilor diferite acitivitati sportive cum ar tenis, fitness, volei pe plaja si fotbal.

Gratuit: wi-fi, animatie atat pentru adulti cat si pentru copii, sauna, baie turceasca, centru fitness, sezlonguri sakltele si umbrele, sporturi pe plaja, mini club (4-12 ani).

Contra cost: restaurante a la carte, bauturi si gustari din import, jocuri, servicii medicale, spataltorie, magazine, sporturi acvatice, baby sittyng, servicii Spa & Welness.

 

Facilitati camere

Camerele sunt dotate modern si au facilitatile standard, aer conditionat, televizor, telefon, baie, aparta ceai/cafea, si mini-bar si seif (contra cost).

Info

***Descrierea are caracter informativ.
Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Room service
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Bar
AC ( aer conditionat )