Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BARUT B SUITES


Descriere

Proiectat pentru confortul dvs., B-Suites este un proiect de fericire. Completand albastrul si verdele armonios din Side cu propriul ton vibrant, B-Suites ofera valori de design pentru familiile cu copii, asigurandu-se ca fiecare membru al familiei dvs. gaseste ceva pentru el. Cu trei tipuri diferite de camere si aranjamente extinse, te vei simti ca si cum ai fi gazduit in propria casa. Datorita celor patru concepte diferite (numai camera, pensiune, demipensiune si all-inclusive) puteți alege optiunea de vacanta care functioneaza cel mai bine pentru tine.

Localizare

La numai 8 km de Side, statiunea se afla la 60 km de Aeroportul International Antalya; si la 9 km de Fantana Vespasianus (8,2 km). Templul zeului lunar anatolian, Men (8,9 km) si Templul lui Apollo - unul dintre cele doua temple ridicate in timpul Pax Romana (9 km).

Barut B-Suites a fost renovat in 2022 si se afla la 11 km de frumoasa cascada Manavgat, la 26 km de Amfiteatrul Aspendos, unul dintre cele mai bine conservate teatre romane din epoca romana, si la 52 km de orașul antic Perge si la 6 km de Spitalul Andalou.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie, lift, parcare in limita disponibilitatii, mini club; lobby.restaurantul palmiye; restaurantul terrace & grill, beach club & sea, piscină interioară; piscină pentru adulți în aer liber; piscină pentru copii; slide pool, umbrele, prosoape si sezlonguri gratuire la piscina si pe plaja ( plaja fiind la doar 250 m fata de hotel), camera pentru filme pentru copii, mini club (4-12 ani), loc de joaca, masa de tenis.

Contra cost: cafenele;  etapa de animație; doctor;  centrul de fitness și spa / teren de tenis,  biliard, volei, sala de fitness, spa & wellness, rent a car, magazine, sporturi acvatice.

Facilitati camera

Camerele sunt dotate cu kitchineta, balcon, wifi gratuit, TV, telefon, aer conditionat, seif, dus, uscator de par.

Info

***Descrierea are caracter informativ.

Este necesara consultarea site - ului oficial si a fact sheet - ului hotelului.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Spalatorie - Curatatorie
Seif
Room service
Restaurant
Piscina exterioara
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )