Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CAVO ORIENT BEACH

   Pahis Ammos Zakynthos


Descriere

Este situat in zona Tragaki, la doar 3 km de centrul orasului Tsilivi, la 10 km de centrul insulei si la 11 km de Aeroportul International Zakynthos Dionisios Solomos.

Localizare

Cavo Orient Beach este un hotel de lux, cu o arhitectura si un design contemporan elegant, fiind deschis in 2018.
Este situat in zona Tragaki, la doar 3 km de centrul orasului Tsilivi, la 10 km de centrul insulei si la 11 km de Aeroportul International Zakynthos „Dionisios Solomos”.

Facilitati Hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor receptie 24h, plaja privata, 2 restaurante, baruri, 2 piscine (exterioara si interioara), piscina si loc de joaca pentru copii, gym, room service, business center, salon de infrumusetare.

Facilitati camere

Camerele modern decorate sunt dotate cu TV prin satelit, acces la internet, seif, baie proprie cu uscator de par si articole de toaleta, aer conditionat, frigider, balcon.

 

 

 

***Descrierea este cu caracter informativ!

Pentru descrierea completa este necesara consultarea site-ului oficil al hotelului (https://www.cavoorient.com/) si a fact sheet-ului!

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.