Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BOR CLUB HOTEL SUNNY BEACH


Descriere



Localizare

Hotelul Bor este situat la 100 de metri de centrul stațiunii Sunny Beach și la 150 de metri distanță de plajă, în apropiere regăsindu-se multe magazine și restaurante.

Facilitati Hotel

Hotelul oferă servicii și facilități precum: recepție, birou de schimb valutar, seif (contra cost), lift, restaurant, bar, lobby bar, bar la piscină, piscină exterioară cu secțiune specială pentru copii, șezlonguri și umbrele gratuite la piscină, centru fitness, centru spa, teren de volei, acces internet Wi-Fi (gratuit în tot hotelul, inclusiv în camere), servicii de spălătorie, servicii rent a car și rent a bike, grădină și parcare fără plată (locuri limitate), programe de divertisment, asistență medicală, pătuț pentru copii (la cerere, gratuit), scaune înalte pentru copii în restaurant, loc de joacă pentru copii.

Facilitati camere

Toate camerele sunt dotate cu facilități precum: TV prin satelit, aer condiționat, telefon, minibar (aprovizionat în fiecare zi cu apă minerală, sucuri și bere), seif (contra cost), baie cu duș și uscător de păr, balcon sau terasă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Restaurant
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Bar
AC ( aer conditionat )

Locatie