Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

BAIKAL HOTEL


Descriere



Localizare

Hotelul Baikal este situat în Sunny Beach, la aproximativ 150 de metri distanță de plajă și la 600 de metri de centrul stațiunii.

Facilitati hotel

Renovat în 2018, hotelul pune la dispoziția oaspeților săi următoarele facilități: 2 lifturi, recepție și lobby, aer condiționat în zonele publice, servicii rent a car, seif la recepție (contra cost), restaurant principal, restaurant a la carte, lobby bar, bar la piscină, magazin, birou de schimb valutar, salon de înfrumusețare (contra cost), coafor (contra cost), asistență medicală (contra cost), Wi-Fi gratuit în zona de lobby, piscină exterioară cu secțiune pentru copii, șezlonguri și umbrele la piscină, loc de joacă pentru copii, mini club, animație pentru copii, pătuț pentru copii (la cerere, contra cost), mini golf (contra cost), masaj (contra cost), parcare (nepăzită, contra cost).

Facilitati camera

Toate camerele dispun de aer condiționat, Wi-Fi (gratuit), TV prin cablu, minibar, telefon, baie cu duș și uscător de păr, balcon mobilat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Wi-fi / Wireless Lan
Umbrele si sezlonguri pentru piscina
Seif
Schimb valutar
Restaurant
Rent-a-car
Receptie 24h
Piscina exterioara
Parcare
Loc de joaca pt copii
Lift
Centru Spa & Wellness
Bar
Asistenta medicala
AC ( aer conditionat )