Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Memento Vila Panorama Kriopigi


Descriere

Superba staţiune Kriopigi dispune de 2 plaje premiate cu Steagul Albastru pentru servicii turistice. Veţi fi impresionaţi de mirifica privelişte către Golful Kassandra. Pentru petrecerea timpului liber, aveţi la dispoziţie numeroase magazine, taverne și baruri.

Localizare

Vila Panorama este situata in statiunea Kriopigi, la 200 m de centrul statiunii și la cateva minute de mers pe jos fata de plaja. Aeroportul din Salonic se afla la 90 km de hotel.

Facilitati vila

Vila pune la dispozitia turiștilor spatiu pentru bagaje şi parcare parcare publica gratuita in limita locurilor disponibile. Vila ofera servicii self catering.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si au in dotare TV, chicineta echipata(spatiu deschis/nu sunt 2 camere separate), aer conditionat (optional, 5 euro/camera/zi), baie cu dus, balcon. Camerele au grad de ocupare de minim 2, maxim 4 persoane(paturi de 1 persoana/nu exista pat dublu).

Plaja

Plaja: Plaja publica cu nisip și pietricele se afla la 800 m de hotel. Șezlongurile și umbrelele sunt contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Camera pentru bagaje
Parcare