Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasarea hotelului aproape de plaja si de artera comerciala centrala va ofera posibilitatea sa va bucurati de o diversitate de distractii estivale.

Localizare
Hotel Sandy Beach este situat la 50m de plajă, magazine, baruri și restaurante. Hotelul pune la dispoziție diferite activităţi sportive, printre care windsurfing, scufundări, schi nautic, baschet, volei pe plajă, tenis de masă, squash, biliard(detalii costuri la receptie).

Facilitati hotel
Sandy Beach ofera piscina exterioară, restaurant buffet, lobby bar, masaj, internet, WiFi in lobby, seif la receptie, teren de tenis (langă hotel), spălătorie,rent a car, birou de schimb valutar, loc de joacă pentru copii, miniclub, piscină pentru copii. In restaurantul principa turistii pot savura diferite preparate și se pot bucura de meniuri si seri tematice. Snack barul de lângă piscină oferă salate şi fructe proaspete. Barul din hol şi barul de lângă piscină pun la dispoziție băuturi răcoritoare.

Facilitati camere
Toate camerele sunt dotate cu telefon, frigider, birou, aer conditionat, baie cu dus si articole de toaleta gratuite, balcon, TV.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Sporturi
Schimb valutar
Rent-a-car
Permite animale de companie
Loc de joaca pt copii
Lift
Bar
Wi-fi / Wireless Lan
Sala de conferinta
Restaurant
Piscina exterioara
Parcare
Camere nefumatori
AC ( aer conditionat )

Locatie